جوان‌ سازی پوست با چای بابونه | جوان‌ سازی پوست با خوردن چای | چای برای جوان‌ سازی پوست

مصرف این سه نوع چای چهره‌ تان را ۲۰ سال جوان می‌ کند!

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌ سازی پوست ایفا کنند.
1403/05/02 15:15
مصرف این سه نوع چای چهره‌ تان را ۲۰ سال جوان می‌ کند!

تاثیر چای برای جوان‌ سازی پوست چیست؟ سوال این است که از کدام چای برای جوان‌ سازی پوست استفاده کنیم؟ در این مطلب از سایت سبک زندکی با ما همراه باشید تا 3 چای برای جوان‌ سازی پوست را به شما معرفی کنیم، تا با نوشیدن این چای ها طروات و زیبایی را به پوستتان هدیه دهید.

چای سبز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: این ماسک هندوانه پوستت رو 10 سال جوونتر میکنه! + طرز تهیه

«کاتچین» موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می‌دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و آثار منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول‌های سالم پوست را نابود می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می‌توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال‌های آزاد در بدن را اصلاح کنند.

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می‌توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

چای بابونه یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال‌هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود.

چای بابونه حتی برای درمان پوست‌های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال‌های آزاد ضروری است.

بیشتر بخوانید: خط اخمت رو با این 10 روش طبیعی خیلی راحت از بین ببر! + آموزش

چای رویبوس یا چای قرمز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته‌های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم‌هایی که نمی‌خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئید‌های موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است.

منبع: فرارو




کپی لینک کوتاه خبر: https://sabkezendegi.net/d/27qe56

اخبار داغ