تعمیر شلوار جین |‌ تعمیر لباس |‌ ایده برای تعمیر لباس

روش های دوخت و تعمیر شلوار جین پاره شده در خانه!

خیلی وقت ها شلوار مورد علاقه‌ مان پاره می شود و دیگر قابل استفاده نیست.اما اگر روش های تعمیر شلوار را بلد باشید دیگر نیازی به دور انداختن شلوراهایتان نیست.
1402/11/17 16:00
تعمیر شلوار

 لابد برایتان پیش آمده که شلوارتان پاره می شود اما دوست دارید بازهم آن را بپوشید؟! با تعمیر شلوار مورد علاقه‌تان باز هم می توانید آن را بپوشید! خبر خوب این است که تعمیر شلوار، کار خیلی سختی نیست! فقط نیاز است برای تعمیر شلوار مورد علاقه تان ایده های خوبی در سر داشته باشید و با خلاقیت عمل کنید.

روش هایی برای تعمیر شلوار در خانه

رفوی شلوار در قسمت‌های نازک شده

برای ترمیم پارگی شلوار در اثر نازک شدن، باید در قسمت پشت پارچه و دورتادور قسمتی که نازک شده است را به وسیله بخیه‌های ریز و در امتداد پود پارچه کاملا بدوزید؛ و سپس روی بخیه‌ها را دوخت دندان موشی کار کنید. این کار باید به گونه‌ای انجام شود که از قسمت روی شلوار دیده نشود.

بیشتر بخوانید: شلوار لی زانو انداخته رو اینجوری درستش کن!

رفوی پارگی‌های کوچک L شکل در شلوار

برای ترمیم پارگی شلوار که به صورت یک خط صاف یا ال شکل است، می‌توان با انجام بخیه به شکل زیگزاگ ترمیم کرد به طوریکه دو لبه پارچه شلوار را در کنار هم قرار داده و به تدریج آن‌ها را زیگزاگ کنید.

ترمیم پارگی‌های بزرگ در شلوار به وسیله وصله زدن

برای ترمیم پارگی شلوار که در اثر ایجاد حفره‌های بزرگ با حاشیه‌های نامنظم در شلوار به وجود آمده است باید به وسیله وصل زدن اقدام شود. در ادامه روش انجام این کار به صورت کامل توضیح داده شده است.

روش انجام وصل زدن در قسمت پارگی شلوار

برای انجام وصله زدن به جهت ترمیم پارگی شلوار باید پارچه‌ای انتخاب شود که از لحاظ جنس و رنگ کاملا هماهنگ و متناسب با جنس پارچه شلوار باشد. برای این کار می‌توان از لباس‌های قدیمی و غیر قابل کاربرد استفاده کنید و در صورتی که چنین لباس‌هایی با پارچه مورد نظر خود را پیدا نکردید، می‌توانید از قسمت جیب شلوار برای این کار بهره ببرید.

در ادامه ترمیم پارگی شلوار ابتدا کناره‌های ناصاف و ریش ریش شده قسمت پارگی را به وسیله قیچی صاف کنید. این کار باعث می‌شود که پارچه وصل زده شده به صورت تمیز و اصولی بر روی کار قرار گیرد. توجه کنید که در این مرحله افراط نکنید چرا که موجب پارگی بیشتره شلوار خواهد شد.

قسمت بعدی، بریدن اندازه‌ای متناسب از پارچه وصله است. دقت کنید که اندازه پارچه وصله باید به گونه‌ای باشد که کل پارگی را پوشش داده و همچنین حدود ۲ الی ۲ و نیم سانتی متر نیز از قسمت پارگی بزرگتر باشد. همچنین شکل پارچه وصله نیز باید متناسب و شبیه با قسمت پارگی باشد. به این صورت که اگر پارگی به شکل مثلث باشد پارچه وصل نیز باید دقیقاً به شکل مثلث برش داده شود.

سپس باید پارچه وصله را در قسمت داخلی شلوار بدوزید تا در هنگام استفاده از لباس مشخص نباشد.

نکات قابل توجه در هنگام دوختن وصله شلوار

هنگامی که برای ترمیم پارگی شلوار شروع به دوختن پارچه وصله می‌کنید توجه کنید که پارچه وصله به دقت روی قسمت پاره شده قرار گیرد. برای این منظور می‌توانید قبل از اقدام به دوختن وصله به وسیله سوزن ته گرد یا سنجاق آن را در محل خود ثابت کنید.

برای آنکه کار بسیار تمیز ترانجام گیرد بهتر است شلوار و پارچه وصله را قبل از اقدام به ترمیم پارگی شلوار اتو کنید.

برای دوخت پارچه وصله می‌توان هم از چرخ خیاطی استفاده کرد و هم با استفاده از نخ سوزن و با دست اقدام به این کار کرد.

برای محکم شدن کار می‌توان دو یا سه بار اقدام به دوخت پارچه وصله کرد.

در انتهای کار ترمیم پارگی شلوار نخ‌های اضافه را بریده و کار را تمیز کنید.

منبع: ستاره




کپی لینک کوتاه خبر: https://sabkezendegi.net/d/36z9y2

اخبار داغ