قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی | تقویت گیاهان با قرص آهن | طرز استفاده قرص آهن برای گل ها

تاثیر حیرت انگیز قرص آهن در رشد گیاهان آپارتمانی + نحوه استفاده

گاهی برای دیدن شادابی گلدان هایمان، به عاملی مانند قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی خود نیازمندیم. پس همراه ما باشید!
تاثیر حیرت انگیز قرص آهن در رشد گیاهان آپارتمانی + نحوه استفاده

آیا قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی مفید است؟ آهن یکی از عناصر مورد نیاز و ضروری در روند رشد و سبزینه سازی در گیاهان است به همین دلیل استفاده از قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی به شدت توصیه می شود! در ادامه این بخش از سبک زندگی شما را با فواید قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی آشنا می کنیم!

فواید قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی چیست؟

آهن یکی از عناصر ضروری برای رشد همه گیاهانه. در صورت کمبودش، در سلول های برگ، کلروفیل ها به میزان کافی تولید نمیشن و برگ های گیاه رنگ پریده میشن. اگه گیاهی قادر به جذب آهن به مقدار کافی نباشه، ساخت کلروفیل ها کاهش پیدا میکنه.

بیشتر بخوانید: گیاهان آپارتمانی مناسب دکوراسیون مینیمال + عکس

به این صورت که ابتدا این پدیده در فاصله بین رگبرگ ها رخ میده و بعد با شدت بیشتر، تمام سطح برگ رو فرا میگیره. همچنین کمبود آهن روی فتوسنتز گیاه تاثیر میذاره و باعث کمتر شدن کیفیت میوه و عملکرد درختان میوه میشه و میتونه در موارد حاد منجر به مرگشون هم بشه.

طریقه مصرف قرص آهن برای گیاهان آپارتمانی

برای استفاده کردن از قرص آهن در خاک گیاه آپارتمانیتون میتونید قرص رو پودر کنید و یا اون رو در یک بطری 1.5 لیتری آب حل کنید. بعد از حل شدن قرص آهن در آب میشه هر چند وقت یکبار گیاهان رو باهاش آبیاری کرد. اسپری کردن این مایع هر دو هفته یک بار بر روی برگ گیاهان میتونه باعث سرحال شدن گیاه بشه.

توجه داشته باشید که در موقع آبیاری گیاه با قرص آهن زیاده روی نکنید چون ممکنه با افزایش بیش از حد آهن، گیاه دچار کمبود منگنز و روی بشه؛ در مواقع آبیاری گیاه با قرص آهن باید به موارد زیر هم توجه بسیار زیادی داشته باشید.

  • جنس خاک گیاه
  • اندازه گلدان
  • نوع گیاهی که نگهداریش میکنیم
  • اندازه گیاه

بیشتر بخوانید: معجزه قرص ال دی در رشد گیاهان آپارتمانی! + طرز استفاده

در چه زمانی از قرص آهن استفاده کنیم؟

از قرص آهن بیشتر زمانی استفاده میشود که گیاه علائم زردی ناشی از کمبود آهن رو داشته باشد. برای تشخیص کمبود آهن باید با علائم آن آشنا بشید علائم کمبود آهن با گذشت زمان واضحتر می شود. برگ های جدید در نزدیکی انتهای شاخه ها یا بالای گیاه ابتدا شروع به زرد شدن می کنند. آنها همچنین علائمی مثل زرد شدن بین رگبرگ ها رو هم ایجاد میکنند که در این حالت رگبرگ ها همچنان سبز باقی میمانند، در حالی که نواحی بین آنها زرد شده است. همانطور که کمبود شدیدتر  شود، رگبرگ ها نیز می تونند شروع به روشن شدن کنند و لکه های قهوه ای روی برگ ها ظاهر شوند لکه های قهوه ای گسترش می یابند و در نهایت برگ ها می میرند.
اگر گیاهان در معرض دمای بالا یا نور شدید خورشید قرار بگیرند، احتمال کمبود آهن وجود دارد. وقتی سطح فسفر یا کلسیم خاک خیلی زیاد باشد، گیاه ممکن است نتواند آهن را از خاک جذب کند. اگر سطح آهن خیلی زیاد باشد، کمبود منگنز ممکن است رخ دهد و فتوسنتز مختل شود.

قرص آهن برای سانسوریا

قرص آهن سانسوریا رو به گلدهی و رشد سریع تر ترغیب میکنه؛ ذرات عنصر آهن درون کلروپلاست ها جا میگیرن و علاوه بر همکاری در ساخت کلروفیل و عمل فتوسنتز، در ساخت آنزیم های موثر در رشد گیاه و فعالیت های درون سلولی سانسوریا هم بسیار فعاله.

قرص آهن برای کاکتوس

قرص آهن در اسیدی شدن خاک و سبزینگی گیاه تاثیر بسیار زیادی داره. این قرص برای گیاهان آپارتمانی از جمله کاکتوس هم مفیده و سرشار از مواد مغذیه که از مزایاش میشه به کمک به رشد کاکتوس و مقاوم کردنش اشاره کرد.

قطره آهن برای گیاهان

مواد تشکیل دهنده قطره آهن فلاورآمی متشکل از آهن و کلسیمه. لازم به ذکره که جهت بهبود عملکرد رشد گیاه مواد تشکیل دهنده این کود گیاهی از مواد طبیعی و ارگانیکه. کود مایع کامل فلاور آمی برای انواع گیاهان آپارتمانی و بالکنی مناسبه. این قطره به صورت محلول استریل شدست و بو نداره.

کیفیت و قیمت قطره آهن گیاه فلاورآمی نسبت به عملکردی که داره بسیار مناسب و ارزونه. پس بنابراین یک مکمل غذایی فوق العاده برای گیاهان آپارتمانی شماست. برای استفاده از قطره آهن برای گیاهان ابتدا ظرف رو به خوبی تکان بدید. بعد یک درب قوطی رو در چهار لیتر آب حل کنید. بعد محلول به دست آمده رو هر دو هفته یکبار بنا به سایز گلی که دارید به گیاه بدید.

منبع: دلگرم




کپی لینک کوتاه خبر: https://sabkezendegi.net/d/488rpn

اخبار داغ