اگه عشق ماجراجویی داری، این 5 انیمه مخصوص خودته! | معرفی انیمه های ماجراجویی
انیمه های ماجراجویی از محبوبترین انواع انیمه بهشمار میرود که دیدنشان بسیار مهیج و لذتبخش است. انیمه های ماجراجویی، کارکترها و پس زمینه های متنوعی دارند و اغلب داستان هایشان، با معماها و نبردها آمیخته شده اند. جلوههای خیالانگیز و هیجان بخشی تفکیک ناپذیر از دنیای انیمه است. با ما همراه باشید تا لیست بهترین انیمه های ماجراجویی رو بهتون معرفی کنیم.
1. انیمه Mary And The Witch's Flower
انیمه ماری و گل جادوگر
- ژانر: فانتزی، ماجراجویی
- کارگردان: هیروماسا یونهبایاشی
- سال اکران و مدت پخش: ۷ ژوئیه ۲۰۱۷ - یک ساعت و ۴۳ دقیقه
- استودیو سازنده: Studio Ponoc
- میانگین امتیازات Mary And The Witch's Flower در IMDB: ۶/۸
انیمه ماری و گل جادوگر، محصول سال ۲۰۱۷ است. کارگردان این انیمه سینمایی هیروماسا یونهبایاشی است که مدتها پیش از تأسیس استودیوی خود «استودیو پونوک» (Studio Ponoc)، سالها در استودیو جیبلی کار میکرد. سبک خاص انیمیشن سازی او در آن سالها که در شماری از دیگر آثارش همچون «آریتی» و «وقتی مارنی آنجا بود» (When Marnie Was There ) به وضوح قابل مشاهده است، در آثار بعدی او هم به چشم میخورد.
داستان این انیمه در مورد دختری جوان ساکن انگلستان است که در منطقهای در حومه شهر زندگی میکند. بعد از برخوردی اتفاقی، ماری شانس حضور در دانشگاه جادوگرها برفراز ابرها را پیدا کرده و با فهرستی از افراد بسیار عجیب مواجه میشود.
استفاده از فناوری CGI پیشرفته دراین انیمه بسیار محسوس است و همین مسئله باعث ایجاد پرسشهایی در مورد چگونگی بقای سبک انیمیشن سنتی در مواجهه با نسل جدید انیمیشنها شد. بااینحال به نظر میرسد انیمه ماری و گل جادوگر موفق شد این مسئله را اثبات کند که ترکیب تکنیکهای مدرن و مظاهر سنتی ساخت انیمه، همچنان میتواند خالق آثاری جذاب و بینظیر بوده و توجه مخاطب را به خود جلب کند.
2. انیمه Children Who Chase Lost Voices (Journey To Agartha)
انیمه بچههایی که آواهای گمشده را دنبال میکنند (سفر به آگارتا)
- ژانر: ماجراجویی، فانتزی
- کارگردان: ماکوتو شینکای
- سال اکران و مدت پخش: ۷ می ۲۰۱۱ - یک ساعت و ۵۶ دقیقه
- استودیو سازنده: CoMix Wave Films
- میانگین امتیازات Journey To Agartha در IMDB: ۷/۲
انیمه کودکان در جستجوی صداهای گمشده که در بریتانیا بیشتر با عنوان سفر به آگارتا به شهرت رسیده است، انیمه سینمایی محصول سال ۲۰۱۱ است که پس از اثر قبلی کارگردان «۵ سانتیمتر در ثانیه» (5 Centimeters per Second) ساخته شد. این فیلم طولانیترین انیمیشن ساخت این کارگردان تا به امروز است و از آن بهعنوان اثری سرزنده و پویا با محوریت ماجراجوییهای اکشن را رنگ و لعابی عاشقانه شناخته میشود.
داستان با زندگی دختری به نام آسونا آغاز میشود که پدرش را از دست داده و به خاطر شغل مادرش، مجبور است ساعتهای طولانی در خانه تنها بماند. تنها دلخوشی او دراینمیان گوش دادن به موسیقی پخش شده از رادیویی است که خاطره پدرش را برایش زنده نگه میدارد. اما یک روز موجودی خطرناک به او حمله میکند و پسری مرموز به نام شون جان او را نجات میدهد که طبق گفته خودش از دنیای دیگری به نام آگارتا آمده است. این آشنایی مقدمه شروع سفری طولانی در سرزمینی گمشده است که رفته رفته از تخیلات آسونا پیشی گرفته و زندگی گذشته او را به مرثیهای پیچیده تبدیل میکند.
3. انیمه Nausicaa Of The Valley Of The Wind
انیمه نائوشیکا از دره باد
- ژانر: فانتزی
- کارگردان: هایائو میازاکی
- سال اکران و مدت پخش: ۱۱ مارس ۱۹۸۴ - یک ساعت و ۵۷ دقیقه
- استودیو سازنده: Topcraft
- میانگین امتیازات Nausicaa Of The Valley Of The Wind در IMDB: ۸/۱
انیمه نائوشیکا آخرین فیلم سینمایی است که اسطوره بنام ژاپنی هایائو میازاکی، ساخت آن را پیش از تأسیس استودیو جیبلی به پایان برد. این انیمه با اقتباس از مانگایی به همین نام اثر خود میازاکی ساخته شده است. افسانهای پرمخاطب و پساآخرالزمانی که جهانی خارقالعاده را به مخاطب معرفی میکند.
این انیمه بازتاب دهنده نگاه فیلمساز از آیندهای فراصنعتی است که با ابرهای مسموم احاطه و با انواع حشرات غولپیکر پر شده است. دورنمایی ترسناک اما بهشدت فریبنده که بیننده را مسحور خود میکند و دراین بین ما شاهد حضور قهرمانی به نام نائوشیکا هستیم که این داستان را به مراتب جذابتر هم میکند.
نائوشیکا برای اولینبار درقالب اثری به نام «جنگجویان باد» راه خود را به کشورهای غربی باز کرد، هرچند نسخه بعدی آن موفق شد طراحی باشکوه این انیمه را بهتر به مخاطب غربی معرفی کند. ضمن آنکه میازاکی در طول دهههای بعدی شهرت بیشتری پیدا کرد و همین مسئله عامل دیده شدن بیشتر این انیمه سینمایی شد
4. انیمه Tales from Earthsea
انیمه حکایت دریای زمین (کیمیاگر)
- ژانر: فانتزی، حماسی
- کارگردان: گورو میازاکی
- سال اکران و مدت پخش: ۲۹ ژوئیه ۲۰۰۶ - یک ساعت و ۵۵ دقیقه
- استودیو سازنده: استودیو جیبلی
- میانگین امتیازات Tales from Earthsea در IMDB: ۶/۴
انیمه سینمایی حکایت دریای زمین، پویانمایی فانتزی محصول سال ۲۰۰۶ است که تهیه و تولید آن را استودیو جیبلی برعهده داشت. این فیلم براساس ترکیبی از طرح داستانی و شخصیتهای چهار کتاب اول مجموعه کتابهای دریای زمین نوشته «اورسولا لِ گوین» (Ursula Kroeber Le Guin) ساخته شده که شامل کتابهای جادوگری از دریای زمین، مقبرههای آتوان، دورترین ساحل و تِهانو است. البته عنوان فیلم برگرفته از مجموعه داستانهایی کوتاه به همین نام است.
در زمانیکه بلاها سرزمین دریای زمین را دربرگرفته است، اژدهایان برفراز ابرها در حال نبرد با هم هستند. چیزی که پیش از این هرگز اتفاق نیفتاده است. درهمین زمان است که کیمیاگری به نام اسپاروهاوک (Sparrowhawk)، تصمیم میگیرد تا از راز و رمز این اتفاقات نگران کننده پرده بردارد. او در طول سفر خود با شاهزادهای به نام آرن آشنا میشود که وارث فراری پادشاهی انلاد (Enlad) و پسری به ظاهر آرام اما از درون بسیار مضطرب است. دراین بین جادوگری در مسیر راه قهرمانان ما قرار میگیرند و نبرد خیر و شر وارد مرحلهای حساس شده و احساسات قلبی آنها را درگیر خود میکند.
5. انیمه Pom Poko
انیمه پوم پوکو
- ژانر: فانتزی، خیالانگیز
- کارگردان: ایسائو تاکاهاتا
- سال اکران و مدت پخش: ۱۶ ژوئیه ۱۹۹۴ - یک ساعت و ۵۹ دقیقه
- استودیو سازنده: استودیو جیبلی
- میانگین امتیازات Pom Poko در IMDB: ۷/۳
انیمه پوم پوکو، انیمیشنی ژاپنی محصول سال ۱۹۹۴ است. داستان هم درمورد تانوکی (نوعی سگ راکون ژاپنی) است، موجودی که در ادبیات فولکلور ژاپنی بهعنوان مخلوقی جادویی شناخته میشود که میتواند خود را به شکل افراد یا اشیا درآورده و اصطلاحا تغییر شکل دهد. آنها موجوداتی بسیار اجتماعی و سرگرم کننده هستند که البته میتوانند هم بداخلاق و هم شکمو باشند. تانوکیها عاشق خوراکیهای خوشمزه هستند و برخلاف کیتسونه یا روباه و دیگر تغییر شکل دهندهها، بهعنوان تهدیدی واقعی درنظر گرفته نمیشوند.
داستان این انیمه سینمایی مربوطبه اواخر دههی ۱۹۶۰ است، زمانیکه زندگی گروهی از تانوکیها توسط پروژه توسعه حومه شهر که روی ساخت و ساز در تپههای تاما در حومه شهر توکیو متمرکز شده است، مورد تهدید قرار میگیرد. با کاهش فضای سبز و محدودیت در تأمین منابع غذایی، تانوکیها ناگزیر درگیر جنگ داخلی میشوند تا از این طریق در مصرف منابع موجود صرفهجویی شود. هرچند درنهایت آنها به این نتیجه میرسند که بهجای جنگ با خودیها، باید دربرابر دشمن مشترک متحد شوند.
منبع: زومجی