وعده های غذایی مناسب در ماه رمضان؛ از افطار تا سحری!
سبک زندگی: ماه رمضان، ماه میهمانی خداست! در ایام ماه رمضان مسلمانان ایرانی ساعات طولانی روزه می گیرند، پس برای این که به مشکلات گوارشی و اختلالات دیگر ناشی از تغذیه ی ناسالم دچار نشوید باید با بهترین تغذیهی ماه رمضان، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن را تأمین کنید. در ادامهی مطلب ما را همراهی کنید تا نکاتی را درباره تغذیه ماه رمضان با شما در میان بگذاریم. در ماه رمضان خطر کم آب شدن بدن، روزه داران را تهدید می کند چون غذا و نوشیدنی از اذان صبح تا اذان مغرب به بدن نمی رسد. علاوه بر این، روزه داران قبل از اذان صبح برای خوردن سحری بیدار می شوند و تا حدودی می توان گفت در این ماه کم خوابی را تجربه می کنند؛ پس تغذیه ماه رمضان می تواند بسیار مهم و قابل اهمیت باشد!
1- حتما سحری میل کنید
صبحانه مهمترین وعدهی غذایی در طول روز است و در طول ماه رمضان، اهمیت آن دوچندان میشود. اگرچه بیدار نشدن برای صرف سحری، باعث میشود بیشتر بخوابید و این امر برایتان دلچسب است، اما اصلا کار درستی نیست.
2- در افطار پرخوری نکنید
همانطور که اشاره شد، توصیه میشود حتما سحری میل کنید، چون نخوردن این وعدهی غذایی مهم باعث میشود هنگام باز کردن روزه، پرخوری کنید و این کار میتواند به بدنتان آسیب وارد کند.
وعدهی افطار باید متعادل باشد، یعنی باید غذاهای مغذی نوش جان کنید اما نه مثل یک مهمانی. پرخوری و بهخصوص مصرف بیش از اندازهی غذاهای پرچرب میتواند منجر به سوءِهاضمه و افزایش وزن شود.
هنگام خوردن افطار، آرامتر غذا بخورید واز خوردن هر لقمهی آن لذت ببرید.