عدم چربی سوزی | کاهش چربی سوزی | توقف کاهش وزن | توقف چربی سوزی

هرچی ورزش میکنی و رژیم میگیری وزنت کم نمیشه؟! علتش اینجاست!

اگر برای شما هم پیش آمده که با وجود رژیم و ورزش، باز هم کاهش وزن‌ ندارید و هر کاری می‌ کنید عقربه‌ ی ترازو از جایش تکان نمی‌خورد با ما همراه باشید تا دلایل مهم این موضوع رو بهتون بگیم.
1402/10/18 18:15
کالری سوزی

علت عدم چربی سوزی بدنتون رو می دونید؟ ممکنه برای شما هم پیش آمده باشد که رژیم غذایی و ورزش رو آغاز کرده‌اید و به‌ صورت هفتگی و حتی روزانه وزن کم می‌ کنید اما پس از مدتی متوجه توقف کاهش وزن می‌ شوید و یا روند کاهش وزن‌ تان کند یا متوقف می شود که ما در این مطلب از سبک زندگی قصد داریم علت این موضوع و علت عدم چربی سوزی رو بررسی کنیم. در ادامه با مهم ترین دلایل عدم چربی سوزی همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: رژیم 3 روزه تخم مرغ؛ در عرض 3 روز، 3 کیلو کم کن!

 مصرف چربی‌های مضر به‌ جای دریافت چربی‌های سالم

چربی‌های سالم برای سلامت متابولیک مهم هستند. عدم وجود چربی‌های سالم در رژیم غذایی می‌تواند متابولیسم را مختل کند، زیرا چربی‌ها نقش مهمی در تنظیم هورمون‌ها و عملکرد کلی متابولیک دارند. چربی‌های سالم در آووکادو، آجیل، ماهی و روغن زیتون یافت می‌شوند و برای جذب ویتامین‌های محلول در چربی (A، D، E و K) و تولید هورمون‌های مهم مانند انسولین و هورمون‌های تیروئید ضروری هستند. با مصرف کافی چربی‌های سالم در رژیم غذایی، توانایی بدن در حفظ تعادل هورمونی و جذب مناسب مواد مغذی بهبود می‌یابد. این در صورتی است که مصرف چربی‌های مضر به طور بالقوه منجر به بی‌نظمی متابولیک و عدم تعادل انرژی می‌شود.

پیروی از رژیم غذایی کم ویتامین و بدون مواد معدنی

تمایل به خوردن غذاهای فرآوری‌شده و نخوردن میوه و سبزیجات کافی می‌تواند منجر به عدم دریافت مقادیر کافی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم شود، به سلامت متابولیک آسیب برساند و روند سوخت و ساز را مختل کند؛ زیرا این ریزمغذی‌ها (ویتامین‌ها و مواد معدنی) برای آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی، متابولیسم مواد مغذی و تنظیم هورمون‌ها ضروری هستند. وقتی بدن فاقد این مواد مغذی ضروری باشد، برای تبدیل مؤثر غذا به انرژی، تنظیم اشتها و حفظ تعادل متابولیک مناسب، منجر به متابولیسم کندتر و اختلالات متابولیک مختلف می‌شود.

 عدم مصرف پروتئین کافی در طول روز

دریافت پروتئین کافی، در افزایش سلامت متابولیک نقش دارد. مطالعات نشان می‌دهد مصرف یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین به طور مستقیم با بهبود متابولیسم کلی ارتباط دارد. نه‌تنها میزان پروتئینی که می خورید، بلکه زمانی که آن را می‌خورید نیز مهم است. بیشتر ما پروتئین کافی مصرف می‌کنیم، اما آن را به‌درستی بین وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌ها تقسیم نمی‌کنیم تا رشد و ترمیم ماهیچه‌های خود را به حداکثر برسانیم. توصیه می‌شود در هر وعده غذایی، مقدار مشخصی پروتئین مصرف کنید تا مطمئن شوید که در طول روز به اندازه کافی این ماده مغذی را دریافت می‌کنید. باید حداقل ۲۰ تا ۲۵ گرم پروتئین در هر وعده غذایی مصرف کنید. 

منبع: عصر ایران




کپی لینک کوتاه خبر: https://sabkezendegi.net/d/48bxl4

اخبار داغ