آب پنیر ندارم؛ چجوری از پنیر نگهداری کنم که خراب نشه؟! + ویدیو
پنیر یکی از خوراکی های اصلی ما ایرانیان برای صبحانه و شام است. حفظ و نگهداری پنیر یکی از سخت ترین کارها است، از آنجایی که آب پنیر بهترین گزینه برای نگهداری پنیر است، اگر یادتان برود بعد از خرید پنیر، از فروشنده آب پنیر را هم بگیرید، راه حل چیست؟ نگرانی ندارد، به سادگی و فقط با چند حبه قند شما می توانید پنیر را برای مدت طولانی سالم نگه دارید، با ترفند نگهداری پنیر بدون آب پنیر همراه ما باشید!
همانطور که می دانید، بهترین مکان برای نگهداری پنیر محیط یخچال است اما نباید به همین شکل پنیر را در یخچال رها کرد.
در هنگام خرید پنیر محلی حتما آب مخصوص پنیر را خریداری کنید و شرایط خاص نگهداری آن را از فروشنده بپرسید و پنیر را حتما در یخچال و ظرف مناسب قرار دهید.
اگر می خواهید پنیر را طولانی مدت و بدون افت کیفیت نگهداری کنید بهتر است ابتدا آن را در کاغذ پنیر یا کاغذ روغنی پیچیده، در ظرف درب دار مناسب گذاشته و سپس در کشو سبزیجات یخچال قرار دهید
همچنین می توانید پنیر را در ظرف درب دار قرار داده، روی آن را آب پنیر یا آب نمک بریزید، درب آن را ببندید و در کشو میوه و سبزیجات یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: بهترین روش برای نگهداری طولانی مدت خرما!
اما اگر آب پنیر نداشتم چه کنم؟
راحت ترین راه نگه داری پنیر که نیاز به هیچ اقدام خاصی نداره، گذاشتن چند حبه قند در کنار پنیر است، بدون هیچ افزودنی دیگری.
این روش هم خیلی راحت و سریعه و هم خیلی به ماندگاری پنیر بدون افت کیفیتش کمک می کند.
ویدیوی زیر را ببینید:
مطمئنا شما هم این روش را به دیگران پیشنهاد خواهید داد.
به فکر نگهداری پنیر در فریزر نیافتید!
در مورد پنیرهای صبحانه چه پنیرهای سفت و چه پنیرهای نرم نگهداری آن ها در فریزر توصیه نمی شود چراکه انجماد بافت و طعم آن ها را تغییر داده و پس از باز شدن یخ آن ها به شدت دچار افت کیفیت می شوند.
علائم فاسد شدن پنیر
بوی پنیر
پنیر سالم، رایحهای قوی و مشخص دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین روش نگهداری ماست برای مدت زمان طولانی!
رنگ پنیر
اگرچه انواع پنیرها میتوانند رنگهای مختلفی داشته باشند، اما شک نکنید که وجود رنگهایی مثل صورتی، قهوهای تیره یا سبز، دلیل بر فاسد شدن پنیر هستند.
طعم پنیر
یک مزه خاص زننده که به تلخی یا تندی میزند نیز میتواند از علائم خرابی پنیر باشد.
لزج شدن سطح پنیر
اگر سطح پنیر، حالتی لزج یا پرزدار پیدا کردهاست، استفاده از آن توصیه نمیشود.
خرد، لهشدگی و وارفتگی
این موارد هم میتوانند به تشخیص درستتر شما کمک کنند؛ زیرا بافت یک پنیر سالم، انسجام قابل قبولی داشته و تشخیص این موضوع چندان دشوار نیست.
بیشتر بخوانید: فوت و فن تهیه پنیر لیقوان تبریز
وجود کپک روی پنیر
در صورتی که کپک روی طعم پنیر هم اثر گذاشته باشد، در دور انداختن آن شک نکنید!
منبع: ویکی گردی