جیغ زدن گیاهان | صدای گیاهان | جیغ زدن گیاه هنگام استرس

دلایل علمی که ثابت می کند گیاهان جیغ می زنند!

وقتی به یک گیاه صدمه بزنید، جیغ می زند اما نه به همان شیوه ای که ما جیغ می زنیم، می خواهیم در مورد جیغ زدن گیاهان بیشتر با شما صحبت کنیم!
دلایل علمی که ثابت می کند گیاهان جیغ می زنند!

نتایج یک تحقیق جدید حکایت از آن دارد که گیاهان زمانی که مضطرب می‌ شوند، صداهایی مثل فریاد تولید می‌ کنند. در واقع جیغ زدن گیاهان نیز همین موقع صورت می گیرد، تحقیقات نشان می دهد که گیاهان در این شرایط، صداهایی تولید می‌ کنند که بدون استفاده از تجهیزات علمی، انسان‌ ها قادر به شنیدن آن نیستند. شاید جیغ زدن گیاهان برای شما موضوع جالبی باشد و دوست داشته باشید که بدانید در چه شرایطی این اتفاق می افتد. در ادامه این بخش از سبک زندگی به شما می گوییم که جیغ زدن گیاهان چه زمانی رخ می دهد!

کشف جدید دانشمندان، از موضوعی خبر می‌دهد که شاید افراد گیاهخوار از شنیدنش ناراحت شوند.

به گزارش خبرآنلاین، این تحقیق که نتیجه آن در سال ۲۰۲۳ در مجله Cell منتشر شده، نشان می‌دهد که گیاهان این سروصدا‌ها را در هنگام پریشانی و استرس حاد تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: 5 تا از بهترین گیاهان آپارتمانی مخصوص هدیه دادن + عکس

صدا‌هایی که ما نمی‌ شنویم

لیلاچ هادانی، زیست‌شناس تکاملی در این باره گفته: «حتی در یک محیط آرام، صدا‌های زیادی هست که ما آن‌ها را نمی‌شنویم و همین صدا‌ها حامل اطلاعات زیادی هستنند. برخی حیوانات می‌توانند این صدا‌ها را بشنوند؛ در نتیجه این احتمال وجود دارد که تعامل صوتی زیادی رخ دهد.»

او ادامه داد: «گیاهان همیشه با حشرات و حیوانات دیگر تعامل دارند و بسیاری از این موجودات با بهره‌گیری از صدا با هم ارتباط برقرار می‌کنند. در نتیجه کاملا غیر بهینه است که گیاهان از امکان ایجاد صدا بهره‌ای نبرند.»

این یافته‌ها حکایت از آن دارد که گیاهان هنگامی که مضطرب می‌شوند، صدا‌های باورنکردنی و بلندی ایجاد می‌کنند و این در حالی است که گیاهان بدون استرس، صدایی تولید نمی‌کنند. تعریف اضطراب در این مطالعه، درباره گیاهانی است که ساقه‌هایشان قطع می‌شود یا دچار کم آبی می‌شوند.

البته هنوز مشخص و قطعی نیست که گیاهان چطور این صدا‌ها را تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: فواید گیاهان آپارتمانی برای سلامت روحی روانی + توضیحات
 

هادانی دراین باره گفت: «الان که ما می‌دانیم که گیاهان صدا تولید می‌کنند، سوال بعدی این است که چه کسانی ممکن است این صدا‌ها را بشنوند. ما در حال حاضر مشغول بررسی واکنش سایر موجودات از جمله حیوانات و گیاهان دیگر به این صدا‌ها هستیم. همچنین توانایی خودمان در شناسایی و تفسیر صدا‌ها در محیط‌های کاملا طبیعی را بررسی می‌کنیم.»

مطالعات جدید نشان داد که رژیم‌های غذایی صنعتی غربی ممکن است نحوه هضم گیاهان در بدن انسان را تغییر دهند. از آنجا که رژیم‌های غذایی مدرن فاقد فیبر هستند، شیوه‌ای که بدن ما، سلولز موجود در میوه‌ها و سبزیجات را تجزیه می‌کند، در حال تغییر است.

منبع: فرارو




کپی لینک کوتاه خبر: https://sabkezendegi.net/d/27rg64

اخبار داغ